Pumnul de Legenda (1994) Online Subtitrat - Filme Online Subtitrate
Filme Online Subtitrate 3491 Filme Pe Site
Detalii Film 1 year In urma
Pumnul de Legenda 1994

Categorie: Actiune, Drama

In Romana: Pumnul de Legenda 1994

Nota Imdb: 7,2

Regizor: Gordon Chan

Descriere: Jing wu ying xiong - Pumnul de Legenda (1994) - Filme Online Subtitrate cu: Jet Li, Shinobu Nakayama.Chen Zhen, un student de origine chineza, care studiaza in Kyoti, trebuie sa faca fata insultelor si abuzurilor colegilor sai de origine japoneza, din cauza aventurii dintre el si o localnica, Mitsuko Yamada, fiica directorului. Se intoarce in orasul sau natal, Shangai, in anul 1937, sub atenta observatie a japonezilor, dupa ce a citit ca maestrul de kung-fu, Hou Ting-An, a murit in cadrul unei lupte contra campionului japonezilor Ryuichi Akutagawa. O data cu ajungerea la scoala, acesta devine din ce in ce mai suspicios, asa ca Chen il va exhuma pe maestru, pentru a demonstra ca infrangerea sa a fost rezultatul unei otravi. Ambele nationalitati fac din acest lucru un test de onoare, asa ca mandria chinezilor si a japonezilor este la limita, atunci cand Chen se va duela cu generalul japonez, Fujita, care este nemilos si campionul absolut.

Tag-uri: , , , , , , ,

Publicat de : Filme Online Subtitrate
ATENTIE!!Serverul Vk.com si-a schimbat sectiunea video iar pentru a putea viziona filmele si serialele postate pe acest server, trebuie sa va inregistrati un cont pe site-ul respectiv si sa fiti logati pe acel cont.

Pumnul de Legenda 1994 - Vizionare Filme Online

9
( Calitate Buna )

Jing wu ying xiong (1994) – Filme Online Subtitrate

Server 1

Server 2

Partea 1

Partea 2

3,313 views
S-ar putea sa-ti placa si filmele de mai jos
Bound 2015
211 views
Walter 2015
132 views
Cinderella 2015
315 views
Moneyball 2011
60 views
Daca ai urmarit filmul,poti sa ne spui parerea ta.... Comenteaza Filmul

 

  • Desene Animate,Filme Horror Subtitrate,Desene Animate Traduse,Filme Online,Filme Traduse,Desene Animate Subtitrate,Filme Vechi,Filme 2013,Filme de Animatie,Brad Pitt,Filme Indiene,Liam Neeson,Seriale Traduse,Seriale Online,Jackie Chan,Filme Online 2015,Filme Noi Traduse,Filme Horror Traduse,Denzel Washington,Filme de Animatie Traduse,Filme Romanesti,Filme Online Subtitrate,Filme Noi Subtitrate,Seriale Online Subtitrate,Filme Noi Online,Seriale Subtitrate,Filme Subtitrate,Filme Online 2014,Filme De Craciun,Filme Horror
  •