Pretty Woman (1990) Film Online Subtitrat - Filme Online Subtitrate
Filme Online Subtitrate 3500 Filme Pe Site
Detalii Film 5 months In urma
Pretty Woman 1990

Categorie: Comedie, Dragoste, Romance

In Romana: Frumusica 1990

Nota Imdb: 6.9

Regizor: Garry Marshall

Descriere: Pretty Woman - Frumusica (1990) - Filme Online Subtitrate cu: Richard Gere, Julia Roberts .Comedie romantica devenita un simbol al povestilor de dragoste cinematografice. Edward Lewis, un barbat bogat care nu-si mai poate dori nimic de la viata, întâlneste întâmplator o femeie de moravuri usoare, de care se îndragosteste. Tânara învata alaturi de el cum sa se îmbrace, cum sa manânce elegant si cât de frumoasa este muzica de opera.

Tag-uri: , , , , , , ,

Publicat de : Filme Online Subtitrate
ATENTIE!!Serverul Vk.com si-a schimbat sectiunea video iar pentru a putea viziona filmele si serialele postate pe acest server, trebuie sa va inregistrati un cont pe site-ul respectiv si sa fiti logati pe acel cont.

Pretty Woman 1990 - Vizionare Filme Online

13
( Calitate HD )

 Frumusica (1990) – Filme Online

Server 1

Server 2

5,214 views
S-ar putea sa-ti placa si filmele de mai jos
Walter 2015
157 views
Cinderella 2015
404 views
Daca ai urmarit filmul,poti sa ne spui parerea ta.... Comenteaza Filmul

 

  • Filme Horror Subtitrate,Filme Noi Online,Desene Animate Subtitrate,Seriale Online,Filme Romanesti,Brad Pitt,Filme Online 2015,Desene Animate,Filme De Craciun,Filme Vechi,Filme Horror,Filme Traduse,Filme Online,Jackie Chan,Filme Horror Traduse,Seriale Traduse,Filme Subtitrate,Denzel Washington,Filme Horror Online,Filme de Animatie,Desene Animate Traduse,Filme Online Subtitrate,Seriale Online Subtitrate,Filme 2013,Seriale Subtitrate,Filme de Animatie Traduse,Filme Online 2014,Liam Neeson,Filme Noi Traduse,Filme Noi Subtitrate
  •